Svart tirsdag


Dagen begynte med at jeg våknet kl 0430 som nesten er vanlig. Men i dag dro jeg det ut en time før jeg kom meg over i rullestolen som alltid står parkert ved senga.

Selvfølgelig måtte den fordømte migrenen melde seg, men heldigvis uten aura. Men sterke hodesmerter er heller ikke noe godt så det ble til å potte i seg noe smertestillende og jeg sovnet likegodt i rullestolen på kjøkkenet.

Men når jeg våknet etter noen timer var heldigvis det svineriet borte. Så da var det å gå i gang med å rydde opp i noen skap slik at det ble mer orden og lettere å finne igjen sakene. Har vært trøtt i hele dag og litt søvn har det også blitt i ettermiddag.

Tror nok det blir tidlig kveld på meg snart. Bedre å legge seg for å høre på radio enn å sitte å henge i denne stolen med hjul på. Tar bare med meg den bærbare pc opp i senga så kan jeg jobbe derfra med det jeg liker å gjøre, nemlig skrive videre på mine to bøker. Kommer tilbake senere hvilken type bøker jeg holder på å skrive på.

Jeg har ikke hatt noe bistand fra hjemmetjenesten i dag. Jeg klarer meg selv så hvorfor skal dem komme da. Ikke i morgen heller hvis ikke noe akutt skulle skje. Jeg bruker å skrive ukeplan de får med seg så ser de hvilke dager de skal komme til avtalt tid.

Jada mat har jeg heller ikke glemt å spise, det må alle ha for å overleve.
Fikk laget meg god middag med kyllingfilet og salat som ble spist med lefse til. Lager meg alltid matpakke jeg tar med meg når jeg legger meg så jeg slipper å måtte stå opp igjen når jeg blir sulten senere på natta.