Mandagsplunder


Det er ikke så ofte jeg klarer å forsove meg men det klarte jeg i dag med nesten en time. Vel jeg rakk akkurat fram til min legetime i dagtidlig. Fikk tak i en legeattest som kommunen har maset om og den ble levert inn på rådhuset i dag.

En i blå uniform hadde tatt HC plassen utenfor legesentret i dag. Hadde det vært meg som hadde kjørt bilen så hadde jeg parkert bak den bilen og sperret bilen inn for den sto ulovlig parkert. Det gjorde jeg for fire år siden. En i blå uniform hadde tatt HC parkeringen utenfor en butikk jeg skulle innom etter jeg hadde vært hos legen så jeg parkerte bak den bilen og sperret bilen inne der den sto ulovlig. Jeg hadde så vondt i beina og hadde ikke mulighet til å gå over lange avstander den gangen. Da jeg kom ut fra butikken sto hun i blå uniform og viftet med mobilen fly forbanna at jeg hadde sperret henne inne så hun hadde ringt politiet for å anmelde meg for å ha sperret en offentlig tjenestebil. Politiet kom de og hvem tror dere fikk bot på 1000 kr for ulovlig parkering? Det var ikke meg men hun i blå uniform. Hørte politikvinnen si til henne at på en slik HC parkeringsplass må man ha godkjent parkeringskort fra kommunen. Det spiller ingen rolle om man er ansatt i den etaten som du er i, du har ikke lov å stå her. Hun i blå uniformen var i alle fall veldig spak da jeg reiste. Snakker om å ha luft mellom ørene, hun meldte seg selv.

Assistenten min kom når jeg endelig hadde kommet meg hjem i dag for å hjelpe meg med å dusje. Det var godt med varmt vann på en vond rygg og ledd. Hun skal ha ferie resten av uka så på fredag skulle hun sende sin venninne som er helsefagarbeider til å hjelpe meg. Det er ok for meg det, samme hvem som gjør den jobben bare det ikke er mannlig pleier for hvis det kommer nekter jeg å dusje. Meg får dem ikke overtalt til å gjøre noe jeg ikke vil selv. Jeg er like vrang som fanden selv.