Fremtidsutsikter


Når du faller reis deg igjen du er mer enn god nok, du får til det du vil.

Tirsdag skal jeg endelig få prøve mine nye bein hos Sophies Minde. Det blir et stort øyeblikk for meg å kunne få stå oppreist smertefri i beina når jeg har måtte ha brukt rullestol de siste to årene pga av enorme sterke smerter i stygge sår jeg fikk etter skogstur høsten 2008. jeg får med mine nye bein hjem i neste måned for å begynne å trene med å gå igjen.

Onsdag blir bilen hentet og skal til ombygging slik at jeg endelig kan bli mer selvstendig med å komme meg ut selv uten å måtte ha hjelp fra private assistenter.

To nye jobber venter også på meg i det nye året. Jeg har fått oppdrag fra et politisk parti her i kommunen med å skrive full rapport om hvordan jeg har opplevd mitt møte med hjemmetjenesten. Rapporten skal inneholde hva jeg mener om tjenestetilbudet, tjenesteutøvere og ledelsen. Rapporten skal overleveres 1 mai 2020 for senere for å bli offentliggjort.

Jeg er utdannet hjelpepleier og har jobbet som vikar i hjemmetjenesten i andre fylker. Fra å være den som hjelper andre til å bli selv en bruker av HSP har vært en interessant kontrast.

Jeg fikk forespørsel fra hun som er min private personlige assistent om jeg kunne tenke meg å begynne å jobbe sammen med dem som driver med private hjemmetjenester seksjon matglede. Det har jeg selvsagt takket ja til. De hadde flere kunder som ofte klaget over den ferdiglagde maten de må spise og savnet god hjemmelaget mat. Så min jobb blir å lage middagsmat som kan varmes i mikrobølgeovnen.

Min første jobb blir å steke 12 kg med ribbe som skal leveres med mandelpoteter, surkål, julepølse og hjemmelaget tyttebær pakket i porsjonspakninger. Jeg gleder meg alt for å lage god mat er en av mine store interesser.

Hvis lesere av bloggen vil se maten min bare oppsøk facebook gruppene  
Spis Bedre og Spis Bedre med hobbykokken.