Sladder på bygda


To sladrekjerringer som snakker sammen.

Har du hørt siste nytt om denna rullestolgubben? Nei ka da?
Du jeg har hørt at det løper kvinnfolk i blå uniform ut og inn av huset hans hele dagen og halve kvelden, Nei er det virkelig mulig, og dette har kommunen råd til, ikke fatte å begripe. Måtte da fått det bedre på sykehjemmet han da.

Hvorfor er han ikke der da? Nei si det du, kanskje slapphet fra de blåkledde. Vet du han var på sykehjemmet da han kom ut fra sykehuset men stakk av etter fire dager. Nei hva sier du, rømte han???
Ja han fikk permisjon for helga og kom ikke tilbake på mandag. Nei er det virkelig mulig??? For en frekk mann denna rullestolgubben er.
Jo men tenk på hvor mye han koster samfunnet, våre skattepenger skal vl ikke brukes bare på en pasient, hva mener du? Jeg er enig med deg.

Men TENK han driver å roser hjemmesykepleien men vi vet bedre hvor fæle de er. Han kan nok ikke ha så mye vett oppe i skallen sin som kan gjøre det

Men det er ikke det verste, nå har han fått seg kjærest ei ung jente litt over 30 år, Nei er det virkelig mulig??? Hun skal vist nok jobbe i helsevesenet etter det jeg hører.

Nå har jeg hørt at han har fått egne assistenter til å hjelpe seg i hverdagen vi vet alle hvem som får den regningen, Nei er det virkelig mulig at han skal ha DET også??? Er du sikker på at hun ikke er vergen hans når hun er med å handler? Det vet jeg ikke men har sett han betaler med bankkort, Hva sier du??? Har han lov å ha DET også???

Har sett han når han er ute i butikker der han triller med rullestolen sin har med seg ei ung jente, klarer han ikke å handle selv burde noen andre heller gjøre det for han så kunne han holde seg hjemme, Nei er DET mulig at det skal være så lettvint for slike krøplinger???

Nå har han fått seg ei stor lang bru utenfor huset som vi sikkert må betale nei nå får det snart være slutt å få alt mulig syns jeg hva mener du? Jeg er enig med deg dette viste jeg ikke

Som det ikke er nok har det blitt oppservert mye taxi oppe på hans eiendom som sikkert han ikke betaler selv. Nei er DET mulig???

Hvorfor sitter han i rullestol??? Beina hans er vist nok blitt borte men det er ingen grunn til å ha sugerør inn i statskassa, Nei du sier noe
Men det er vel ikke bare han som får hjelp? Nei det er det ikke men alt sammen blir svindyrt for oss som skal betale det over skatteseddelen