Rullestolgubben er forbanna


Ingenting får være i fred lenger uten at nett-troll skal forsøke å ødelegge så mye som mulig på blogger. Jeg ble gjort oppmerksom i går at det lå en meget stygg kommentar under mitt innlegg da jeg mistet beina mine. Denne kommentaren ble raskt slettet og det ble lagt inn at kommentarene må forhåndsgodkjennes før de kommer ut i offentligheten.

Men i kveld da jeg åpnet kontrollpanelet til bloggen har vist nok nett-trollet eller trollene skrevet så mye stygge kommentarer under der jeg har skrevet om mine favoritt sykepleiere i hjemmetjenesten at jeg bestemte meg for å stenge det feltet for godt. Det får være måte på frekkhet fra totalt ukjente folk som skriver så mye tullball.

Meg får ikke nett.trollene vippet av pinnen men det er ikke noe koselig å lese kommentarer som er så langt fra sannheten som det går an å komme. Men dette er nok skrevet av folk som aldri har hatt noe med denne tjenesten å gjøre.

Det er litt synd å stenge kommentarfeltet for det hindrer seriøse folk å komme med sin kommentar men det fins alltid noen som misbruker slike felt. Enkelte føler seg nok skikkelig tøffe der de sikker anonyme bak en pc og skriver dritt om folk de ikke engang kjenner.

Det var også kommet inn svært grove kommentarer under der jeg skrev om min private personlige assistent. Skulle hun f eks ha gjort noe av det som sto i kommentarene hadde dette kommet under straffeloven som overgrep. Hvis man ikke vet hva personlig assistent er for noe bør man la være å skrive så mye dritt som ikke har noe med sannheten å gjøre.

Jeg er i alle fall MEGET GODT fornøyd med hjemmetjenesten og min personlige assistent som hjelper meg.