Drikk og vær glad


Drikk og vær glad kan bety mye. De fleste vil tenke på alkohol når man hører disse ordene, men i mitt tilfelle betyr dette noe helt annet.
Ei koselig sykepleier i hjemmetjenesten ba meg om å begynne med næringsdrikke når jeg slapp ut av sykehuset i mai. Da var det bare å gjøre slik hun sa og begynne å drikke slike 200 ml bokser med næringsdrikke. Hun sa at en boks på 200 ml tilsvarer to brødskiver med hvitost og et glass melk.

Da jeg drikker fire bokser i døgnet får jeg i meg åtte brødskiver og fire glass melk med disse boksene i tillegg til vanlig mat jeg spiser. Jeg hadde tapt nesten ti kg etter sykehusoppholdet for matlysten var mye borte når jeg fikk mange forskjellige typer medisiner når jeg var lagt inn.

Jeg kjenner det nå jeg at jeg har begynt å legge på meg igjen og det er så bra at det går den veien og ikke den andre at jeg taper mer vekt. Det hadde ikke vært så bra i min situasjon.

Det fins flere typer merker / smaker å drikke men jeg syns alle er like gode hver for seg. Disse får man på blå resept og godt er det ellers hadde dette blitt en meget dyr post på budsjettet pr mnd da jeg drikker opp 60 bokser på tre uker. Men dette er noe som har en veldig positiv virkning på meg, jeg må drikke de boksene som er laget av juice for de som er laget med vanlig melk tåler jeg ikke.