En vellykket dag


Var på Nav bilsenter i dag. De stilte spørsmål hvorfor ikke noen fra kommunen var med på det møte. Han som kjørte taxi i dag kjenner meg godt så han ble med på møtet. De sa at det var første gang at en taxi sjåfør deltok med en kunde på et sånt møte.
Fikk prøvd ut utstyr som skal inn i bilen min. Håndtak som styrer, gass, brems og blinklys. På passasjersiden blir det montert inn heis slik at sete kan heises ut av bilen.

Det ble en vellykket dag i dag med møte hos Bilsenter, de er eksperter på dette. Hun som holdt møte er veldig koselig og utviste store fagkunnskaper innenfor sitt fagområde. Nå skal de finne et bilverksted som får oppdraget med å bygge om bilen. De antok at jeg ville være ute på veien ut på våren igjen med egen bil. Jeg får bruke taxi og venner i mellomtiden for å komme meg dit jeg skal.

Kjørebrua utenfor huset ble montert opp i dag så nå kommer jeg ut på egenhånd.. Blir mye lettere både for meg og de som skal hente meg at de slipper å kjøre meg ned på skinner ned trappa og dytte meg opp igjen når jeg kommer hjem. Nå kan jeg bare kjøre ut for å få frisk luft. Denne brua skulle ha vært satt opp i sommer så jeg kunne fått sjansen til å være ute enn å sitte innesperret. Har følt at huset har vært som et fengsel siden jeg slapp ut av sykehuset.

Jeg fikk rekvisjon av fastlegen så jeg kan finne en ny fysioterapeut og fortsette med treningen som er så viktig for meg. Etter planen får jeg proteser om ca 3-4 mnd. Da trenger jeg mye trening så jeg skal klare å gå med dem. Men jeg vet ikke om jeg vil klare det så rullestolen og krykker blir nok brukt som hjelpemidler langt inn i fremtiden også.