BPA opplegget


Har laget mitt eget private BPA opplegg for den situasjonen jeg befinner meg i nå. Har ordnet meg med innleid hjelp i huset. Hjemmehjelp som tar seg av husets oppgaver og er med meg når jeg er ute på handleturer til å kjøre handlevogna.

Til å hjelpe meg å dusje har jeg ansatt personlig assistent. Jeg klarer mesteparten selv men det å dusje klarer jeg ikke selv. Jeg har satt opp turnuslista til mine hjelpere så de vet når de skal komme. For min personlige assistent som jobber et annet sted må jeg følge hennes turnusliste og ta det på hennes fridager. Det er greit for meg. Jeg mangler en assistent som skulle ha jobbet annenhver onsdag en time før hele opplegget er klart.
Jobb hos meg betinger at man må underskrive på taushetsplikt dokumentet.

Hver torsdag har jeg hjelp fra HSP teamet men bare til 10 november da er det slutt for teamet skal legges ned. Jeg har svært liten lyst å skrive det oppsigelse brevet til HSP at jeg må forlate dem. For å være helt ærlig så har jeg ikke noe lyst å miste hSP men hvorfor jeg føler at jeg må ut i en kortere periode vil jeg inntil videre holde for meg selv.